Σεμινάρια Ανθοδετικής online | Οικονομικά, για όλους.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Αν υποθέσουμε ότι όλη  η γνώση που χρειάζεται για να γίνει κάποιος ανθοδέτης και επιτυχημένος επαγγελματίας  βρίσκεται ερμητικά  κλειστή πίσω από μια βαριά ξύλινη πόρτα με μια κλειδαρότρυπα, σε ένα σημείο κρυφό και απόμακρο.


Πολλοί σοφοί ανθοδέτες έφτασαν μέχρι αυτή την πόρτα αλλά ποτέ κάνεις δεν την άνοιξε .Παρόλα αυτά κοίταξαν μέσα από την κλειδαρότρυπα και πήραν μια ιδέα από όλη αυτή την γνώση.

Πιθανόν αυτή την γνώση να την μετέδωσαν μέσα από την δουλεία τους και με διδασκαλίες σε νεότερες γενιές και νέες τάσεις και ιδέες στο χώρο της ανθοδετικής να ξεκίνησαν.


Καθώς καινούργιοι σοφοί ανθοδέτες έφταναν στην πόρτα  νέα και διαφορετικά στυλ ξεκινούσαν από το μέρος της γνώσης που εκείνοι είχαν δει.

Μια μέρα έφτασε στην πόρτα ένας ανθοδέτης που δεν ήταν και τόσο σοφός όπως όλοι οι άλλοι, αλλά για κάποιο λόγο δεν κοίταξε μέσα από την κλειδαρότρυπα, ίσως ένιωσε ότι δεν ήταν αρκετά σοφός για να το κάνει, αντίθετα κοίταξε την πόρτα και άρχισε να παρατηρεί ότι στην πάνω δεξιά σκονισμένη γωνία υπήρχε το κλειδί που την άνοιγε.

Αφού μπήκε μέσα απέκτησε σφαιρική και ολοκληρωμένη  γνώση πάνω στο αντικείμενο της ανθοδετικής που κατάλαβε ότι ποτέ δεν θα ήταν ικανός να μεταφέρει στους άλλους αυτό που είδε και ένιωσε καθώς ήταν τυφλωμένοι από όλα αυτά τα φανταχτερά γεμάτα εικόνες κομμάτια γνώσης που οι άλλοι σοφοί είχαν μεταφέρει.


Το μόνο λογικό πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να φτιάξει αντικλείδια της πόρτας και να τα δώσει σε αυτούς που θα είχαν το πάθος και το κουράγιο να φτάσουν ως την πόρτα.

Αφού περάσουν την πόρτα θα έχουν την δική τους προσωπική άποψη για όλη την αλήθεια σχετικά με την γνώση που κρύβεται εκεί.


Λοιπόν αγαπητοί μου, ο άνθρωπος αυτός είμαι εγώ και το κλειδί το έχουμε  εδώ στο AthensFlowerSchool και σας περιμένουμε.


Ασμάνης Μιχάλης

 

Make a free website with Yola